وقوع دو سانحه رانندگي در استان گلستان، طي دو روز اخير، هفت كشته و سه مجروح برجاي گذاشت.
وقوع دو سانحه رانندگي در استان گلستان، طي دو روز اخير، هفت كشته و سه مجروح برجاي گذاشت.
معاونت اجتماعي و ارشاد فرماندهي انتظامي گلستان روز پنجشنبه اعلام كرد:
در تصادف خونين در محور كلاله به گنبد، بين يك دستگاه پرايد با يك دستگاه سواري مزدا، پنج نفر جان خود را از دست دادند.
در اين حادثه راننده و چهار سرنشين خودرو پرايد در دم فوت كردند و راننده مزدا به همراه يك سرنشين آن براي مداوا به مركز درماني انتقال يافتند.
كارشناس پليس راه علت تصادف را بياحتياطي راننده مزدا به علت انحراف به چپ ناشي از تخطي از سرعت مطمئنه در جاده لغزنده عنوان كرد.
در آققلا نيز واژگوني يك دستگاه موتورسيكلت، جان دو نفر را گرفت.
در اين سانحه كه در محدوده روستاي "وحدت اسلامي" رخ داد، راكب ۱۲ساله موتورسيكلت، قبل از رسيدن به بيمارستان جان باخت و دو تركنشين موتورسيكلت نيز كه به شدت مجروح شده بودند راهي بيمارستان گرگان شدند اما يك تن از مجروحين كه ۱۱سال سن داشت، بر اثر شدت جراحات، در بيمارستان فوت كرد.
علت واژگوني موتورسيكلت، بياحتياطي راكب به علت سرعت زياد و عدم توجه به جلو تشخيص داده شد.
بر اثر واژگون شدن يك دستگاه خودروي پرايد در محور آزادشهر به نوده نيز پنج نفر مجروح شدند.
كارشناس پليس راه، علت واژگوني اين خودرو را، سرعت غيرمجاز راننده و عدم توانايي در كنترل وسيله نقليه تشخيص داد.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();